De elf zit weer in de maand en hoewel dat ook betekent dat Sinterklaas binnenkort weer in aantocht is, betekent het voor ons gelukkig vooral weer dat de carnaval in aantocht is.

Waar het ieder jaar in aanloop naar het Sinterklaasfeest toch altijd weer even spannend is of de Sint wel op tijd met de pakjesboot in Nederland zal aankomen, is het dit jaar toch ook verrassend spannend voor menig carnavalsvierder of, nu de elfde van de elfde nadert, het wel allemaal goed gaat komen en het carnavalsfeest wel door kan gaan.

Maar waar het tot nu toe nog ieder jaar zo is geweest dat Sinterklaas op tijd aankomt in Nederland en ook alle pakjes op tijd worden bezorgd, hebben we goede hoop dat dit jaar de carnaval gewoon door kan gaan. Aankomend carnavalsseizoen kunnen we als de hofkapel van Gassel ons ook nog verheugen op een geweldig jaar, want waar we eigenlijk een jaartje nagenoeg stil hebben moeten staan, kunnen we dat dit jaar inhalen.

Het feest kan in dubbele hevigheid losbarsten.

Sterker nog, vijf keer dubbel, want niet alleen mogen we na een veel te lange periode eindelijk weer los, onze Gasselse carnavalsvereniging viert dit seizoen ook nog eens haar 55-jarig jubileum.

Over een paar nachtjes slapen op zaterdag 13 november is het zo ver.

We nemen dan afscheid van onze coronaprins Dennis d’n Twedde en komen er achter wie wij aankomend jaar muzikaal mogen begeleiden in zijn gaan en staan als jubileumprins van carnavalsvereniging De Ezels uit Gassel.

Tijdens de repetities hebben we inmiddels het stof goed van en uit de instrumenten geblazen en bewapend met een aantal nieuwe nummers knallen we er dit jaar hoe dan ook gewoon tegenaan!